Nytt jobb och ny blogg

Mycket har hänt sedan jag senast skrev här. Den största saken är kanske att jag har fått jobb hos Fritidsresor som guide. Ska jobba på en Zakynthos som är en ö i den grekiska övärlden. Ser så otroligt mycket framemot mitt jobb där. Kommer att bli helt amazing! Förbereder mig förfullt för jobbet just nu. Det är mycket som ska fixas innan avresan som troligtvis blir inom april. Skor och diverse andra saker ska inhandlas, jag ska plugga på om min destination, förbereda mig för att lämna Finland i över ett halvår och så vidare. Men jag ser verkligen framemot det här. Hela fjolåret gick jag och drömde om ett äventyr och att få uppleva något nytt och nu har äntligen den drömmen gått i uppfyllelse! Det ska bli fantastiskt att få testa mina gränser och att jag ska få utveckla mig själv ännu mer än jag gjort det senaste året.
 
 
 
 
Har startat en ny blogg som kommer att handla om mitt guideäventyr. Den heter www.nouw.com/michellesliv. Jag kände att jag ville starta en ny blogg som enbart handlar om mitt nya jobb. Så jag hoppas ni alla följer med mig där. Har inte riktigt kommit igång med bloggandet där ännu, men det är på gång. 
 
Annars så njuter jag av livet i Finland som bäst. Det har varit så fint vinterväder på sistone men nu verkar den tiden vara förbi. I helgen var jag i Åbo på Österbottniska Nationens 90:onde årsfest och det var lika bra som alltid. Älskar att jag ännu har en liten fot inne i studielivet. Hoppas det fortsätter så. Tror det här blir det sista blogginlägget här för nu tänkte jag fortsätta på den nya bloggen. Får se om jag fortsätter med den här också. Kanske, om jag har något att komma med som inte är reseledarrelaterat, haha :D Känner bara att jag vill ha en nystart gällande bloggandet och tror den nya bloggen är lösningen på det problemet. 
 
Vi hörs på den andra bloggen!
 
 

RSS 2.0