Första tiden i Spanien

Utsikten från balkongen på hotellet Maria del Mar
Stranden, så himla härligt att kunna vara vid stranden och t.ex. ha lektion i december.
 
Första dagen körde skolan igång med dunder och brak. Massor med info och på eftermiddagen hade vi bland annat en guidad rundtur runt staden och en presentation om oss själva i mikrofon för hela klassen, haha! Det var spännande.
 
Skola hade vi varje dag från ca 8/9 på morgonen till 21/23 på kvällen. Vi hade en siesta dagligen och på kvällen hade vi självklart middag men annars var det väldigt mycket skola som gällde. Och skolan var verkligen något annat än den vi var vana vid från Finland. Tror inte jag hade tråkigt en enda lektion faktiskt. Instruktörerna var helt underbara, de var motiverade och kunde sin sak. Därför var det enkelt att orka följa med på lektionerna. 
 
Förutom att gå i skola gjorde vi en massa andra roliga saker, bland annat var vi då och då till en bar i närheten som heter Dream Café.
 
Någon av de första dagarna hade vi ett mingle party där vi fick lära känna svenskarna och danskarna bättre.
 
En dag åkte vi till en park där man skulle klättra och åka linbanor. Det var otroligt läskigt men häftigt. Jag vet inte hur högt uppe vi var som högst, men jag kan säga som så att en bro som vi åkte på med bussen såg väldigt liten ut uppifrån träden. Här var jag nog verkligen utanför min comfortzone, höjdrädd som jag är. 
 
En fredagskväll var vår utmaning att gå på 6-700 graders varmt kol barfota. Det här är inget skämt, vi gick verkligen på kol. Det var otroligt varmt (påriktigt? haha!) men en väldigt häftig upplevelse. Jag menar, hur många som läser den här bloggen kan säga att de har gått på glödande kol?
 
Som ni märker var det här en helt annan skolan än vi är vana vid. Det är en skola som alla borde få uppleva enligt mig. Självklart hade vi vanliga lektioner också där vi t.ex. lärde oss om försäljning, försäkringar, hur man håller ett välkomstmöte och så vidare. Men utbildningen innehöll sååå mycket mer än bara det. Jag tror faktiskt att jag har utmanat mig själv varje dag under hela utbildningen. Allt från att hålla transfer för andra personer i en buss till att gå på kol och åka linbanor mellan träden. 
 
Fortsättning följer...
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0