Ja, jag lever ännu!

Hoppsan vad hände här? Har inte bloggat på drygt EN MÅNAD! En hel del har hänt sedan jag skrev sist.
 
Utbildningen här på Norrvalla rullar på. Det är inte alltför många veckor tills vi ska iväg till Spanien nu. Det är väldigt skönt att ha ett mellanår från allt vad jobb och hektiska högskolestudier heter. Det är ett helt annat tempo här än vad jag har varit van vid då jag studerade i Åbo. Det känns riktigt bra att få ta det lugnt en höst också och inte behöva stressa med uppsatser, tenter och dylikt.
 
Det är ju såklart inte bara skola som jag har hunnit med under den senaste månaden. Jag har hunnit ha väldigt mycket kvalitetstid med vänner och familj. Det är verkligen en av fördelarna med att befinna sig i Vörå under hösten. Kan inte ens komma på allting jag har sysslat med de senaste veckorna, tror jag får ta ett varv i bildarkivet istället.
 
Har faktiskt hunnit åka ner till villan ett varv sen jag kom hem från Åland. Så härligt att jag slapp ut med segelbåten åtminstone en gång i år. 
 
 
Somsagt, måånga tjejkvällar har jag haft. Så underbart. 
 
 
 
 
För någon vecka sedan var vi till Seitseminen nationalpark i Parkano på läger med skolan. Den trippen innehöll allt ett läger i skogen ska innehålla. Tältande, sitta vid lägerelden, vandra i skogen, laga mat på trangia och liknande. Påminde mycket om scoutingen förr i tiden. 
 
Varit på Gammaldags torgdag i Kristinestad. Somsagt, jag kan göra mycket nu i hemstaden som jag inte kunde i och med att jag studerade i Åbo.
 
Dessutom har jag försökt njuta av det härliga höstvädret så mycket som möjligt. Snart kommer den gråa tiden till Finland och då vill jag tänka att jag har åtminstone njutit medan det var fint väder ute.
 
Det här inlägget blev otroligt långt och flummigt. Måste försöka så att det inte blir lika långt uppehåll gällande bloggandet i framtiden. Men det här är iallafall en liten bråkdel av vad jag har sysslat med de senaste veckorna. Hoppas på mera kompis- och familjehäng under hösten. För vem vet var man befinner sig i vår?
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0