Sedan sist

Alltså det här bloggandet går väldigt trögt just nu. Har varken tid eller särskilt mycket motivation till att blogga. Men ska försöka komma igång igen. Det är ju så tråkigt att inte ha något att läsa i arkivet sedan i framtiden. 
 
Vad har hänt sedan senast nu? I princip inget speciellt. Livet på utbildningen rullar på. Imorgon får vi höstlov så det ser jag framemot. I helgen väntar en tripp ner till Åbo för att gå på ÖN's plättfest. Jätteroligt att jag ännu har chansen att åka ner på festen fastän jag inte studerar i Åbo längre. Blir femte plättfesten för min del. Förutom plättfest blir det träffis med saknade kompisar, kvalitetstid och (förhoppningsvis) god mat. En riktig tjej-weekend med andra ord.
 
Efter höstlovet har vi endast tre veckor kvar i skolan här innan det bär av till Service & Co's reseledarutbildning i Spanien. Det ser jag verkligen också framemot. Den utbildingen blir nog ett minne för livet skulle jag tro. Ser framemot att utvecklas som människa under tiden där. Jag lever alltså i spännande tider just nu. Känns som att den här hösten har gått otroligt fort. Det är redan oktober och om några veckor fyller jag 23. Snart är tiden i Spanien över och julen kommer. Det är lite roligt att fundera på att jag kanske befinner mig någon annan stans än i Finland efter nyår någongång. Hoppas verkligen verkligen det! Känner mej inte redo för att börja jobba med det jag är utbildad till riktigt ännu. Jag måste få leva lite först! 
 
Ser till att njuta av hösten så mycket det bara går när solen lyser. Så himla härligt att vara ute i naturen och bara njuta.
 
Några kvällar på Ollis har det också blivit på senaste tiden. Så himla kul att dansa till (för det mesta) bra musik där! :D 
 
Förra helgen var vi på Mosse Mossqvists äventyrsdag som Vasastuderande hade ordnat. Det var sjukt roligt! Vi var ute i skogen och gjorde olika uppdrag på dagen och på kvällen blev det sitz. Såååå kul att vara på en sitz igen. Även fast snapsvisorna kanske inte till hundra procent var likadant som i Åbo så var det verkligen roligt! 
 
Så det var lite vad jag har sysslat med de senaste veckorna. Jag lever verkligen ett skönt liv för tillfället. Har börjat uppskatta det mer och mer ju längre vi går in i utbildningen. Ska försöka njuta så mycket det bara går nu för vem vet vad som händer sen?
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0