Senaste månadens händelser

Alltså mitt bloggande är verkligen under all kritik för tillfället. Har inte alls haft någon motivation eller tid under hösten. Vill försöka ändra på det nu. Tänkte göra en liten throwback på vad jag har sysslat med den senaste månaden.
 
Varit ute och gått på Bötombergen med mamma.
 
 
Spenderat en weekend i Åbo. Helgen bestod av ÖNs plättfest, shopping, kvalitetstid med mina kompisar. En helt underbar helg med andra ord. 
 
Blivit vattengymnastik instruktör
 
Varit hemhemma i princip varenda helg. Guld värt.
 
Varit på Ollis x antal gånger, sååå bäst!
 
Firat min 23dje födelsedag med familjen, släkten och vännerna
 
Firat att alla presentationer var överstökade med ett besök på Aroma i Kvevlax.
 
Köpt lite nya muminmuggar. Min samling har vuxit med 100% under hösten, haha! Oops. Blir nog köpstopp på dem ett tag nu.
 
Haft vår sista skoldag på Norrvalla. Jepp, i fredags var vår sista dag där. Har några dagar ledigt nu innan vi åker iväg till Spanien på guideskolan där. Ser sååååå mycket framemot det. Det kommer nog bli en upplevelse jag aldrig kommer att glömma. Jag ska verkligen verkligen ge mitt allt för att jag ska få ett jobb som reseledare i framtiden. Jag ville ju ha ett äventyr i höst och det kommer det här sannerligen bli! 
 
Borde börja packa småningom. Är lite svårt att veta vad jag ska packa ner i kappsäcken. Vi är borta i totalt fem veckor och det börjar bli vinter i Spanien nu också. Vilket betyder att det är allt annat än bikini och shorts som ska packas ner. Ja ja, det ordnar nog sig. 
 
Idag väntas lite äventyr tillsammans med Sandra. Vi ska bland annat luncha och besöka nya Halpa-Halli. Passlig pensionärssysselsättning. 
 
Jag ska fösöka blogga lite oftare nu under Spanien tiden. Kan hända det inte finns tid för det men jag vill verkligen försöka skriva så att jag minns vad som hände där i framtiden. 
 

daniela

ååh visst e de kul att leda vattenjumppa? :DD

2015-11-15 @ 19:02:13
URL: http://ddanielas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0