Första veckan på Åland

Nu har jag bott i Mariehamn en vecka. Den här veckan har gått så otroligt fort. Är orolig att sommaren kommer vara över i ett huj om tiden går såhär fort! Jag trivs väldigt bra i både bostaden och på jobbet. Självklart är det mycket information att ta till sig nu i början så jag är väldigt trött. Ser framemot en ledig dag imorgon. 
 
Under veckan har jag gjort en hel del. Umgicks med farmor och farfar i början på veckan då de var här på semester. Vi åkte runt här på Åland och kollade in olika platser vilket var jätteroligt! Det är otroligt fint här, grönt och massor med blommor. Jag kommer säkert att trivas här i sommar. Så känns det nu iallafall!
 
 
 
 
 
 
 
Vi skulle bara vilja ha lite soligare väder nu så att man kan börja sola. Känns ju hemskt att man inte har haft på bikinin en enda gång ännu och det är snart första juni. Vi har väldigt nära till stranden. Det tar kanske 5 minuter att cykla dit. Så gissa vem som kommer att ligga på stranden efter jobbet i sommar? Åh sommarvärme, kom hit nuu!
 
Ikväll blir det en chillkväll och imorgon väntar en sovmorgon. Har inte haft en sovmorgon på flera veckor i och med att jag kom hit till Åland genast efter att jag slutade jobba i Kristinestad. Så det ser jag framemot.
 
Ska somsagt försöka uppdatera lite oftare här nu än vad jag vanligtvis gör. Det tror jag nog kommer att lyckas. Känns som att jag har mer att skriva om här då det händer saker hela tiden. Det är ju så roligt att läsa vad man skrev under en viss period i livet i efterhand. 
 
Ha det fint så hörs vi! 

daniela

alltså ditt hår e så himla snyggt!!!

2015-06-03 @ 20:18:58
URL: http://ddanielas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0