Det närmar sig

Nu närmar sig flytten till Åland med stormsteg. Om en vecka är jag där. Iiiik! Känns nog lite pirrigt men också väldigt väldigt roligt. Ska bli så roligt att få uppleva något nytt i sommar. Träffa nya vänner, jobba på ett annat jobb, se andra omgivningar och liknande. Självklart kommer jag sakna en traditionell Kristinestadsommar men sådana kommer flera år ifall jag är sugen på en sådan. En chans som denna måste man ju helt enkelt tag. 
 
Så inkommande vecka är sista veckan på mitt nuvarande jobb. Känns inte ens längesen jag flyttade hem från Åbo men det är tio veckor sedan dess. Helt sjukt vad den här våren har gått fort. Fööör fort! Har endast jobbat två dagar den här veckan men ändå känns det som att jag inte har fått något riktigt vettigt gjort. Har mest tagit det lugnt och hälsat på släktingar och umgåtts med vänner. Idag ska jag också iväg på en släktrunda. Ska bli så roligt att få leka lite med tvååringen i släkten. 
 
Var ju tvungen att titta in här och säga hej. Det här bloggandet går inte så bra för tillfället men ska försöka uppdatera oftare i sommar då jag (förhoppningsvis) har något nytt att komma med. Mina dagar här ser ganska lika ut varje dag. Jobb, fritid, jobb, fritid. Ja ni vet. Den där tråkiga rytmen som jag hoppas ändras lite under sommaren. Jag vill uppleva och lära mig nya saker, inte endast leva livet i ett tråkigt vuxenlivstyle. Näää, jag vill ha ett äventyr. I sommar kör jag igång med det i och med flytten till Åland. Tjohoo! 
 
 
 
 
 
 

daniela

åå va spännande, du måst blogga flitigt från åland sen!!

2015-05-17 @ 19:09:52
URL: http://ddanielas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0