Första veckan på Åland

Nu har jag bott i Mariehamn en vecka. Den här veckan har gått så otroligt fort. Är orolig att sommaren kommer vara över i ett huj om tiden går såhär fort! Jag trivs väldigt bra i både bostaden och på jobbet. Självklart är det mycket information att ta till sig nu i början så jag är väldigt trött. Ser framemot en ledig dag imorgon. 
 
Under veckan har jag gjort en hel del. Umgicks med farmor och farfar i början på veckan då de var här på semester. Vi åkte runt här på Åland och kollade in olika platser vilket var jätteroligt! Det är otroligt fint här, grönt och massor med blommor. Jag kommer säkert att trivas här i sommar. Så känns det nu iallafall!
 
 
 
 
 
 
 
Vi skulle bara vilja ha lite soligare väder nu så att man kan börja sola. Känns ju hemskt att man inte har haft på bikinin en enda gång ännu och det är snart första juni. Vi har väldigt nära till stranden. Det tar kanske 5 minuter att cykla dit. Så gissa vem som kommer att ligga på stranden efter jobbet i sommar? Åh sommarvärme, kom hit nuu!
 
Ikväll blir det en chillkväll och imorgon väntar en sovmorgon. Har inte haft en sovmorgon på flera veckor i och med att jag kom hit till Åland genast efter att jag slutade jobba i Kristinestad. Så det ser jag framemot.
 
Ska somsagt försöka uppdatera lite oftare här nu än vad jag vanligtvis gör. Det tror jag nog kommer att lyckas. Känns som att jag har mer att skriva om här då det händer saker hela tiden. Det är ju så roligt att läsa vad man skrev under en viss period i livet i efterhand. 
 
Ha det fint så hörs vi! 

Det närmar sig

Nu närmar sig flytten till Åland med stormsteg. Om en vecka är jag där. Iiiik! Känns nog lite pirrigt men också väldigt väldigt roligt. Ska bli så roligt att få uppleva något nytt i sommar. Träffa nya vänner, jobba på ett annat jobb, se andra omgivningar och liknande. Självklart kommer jag sakna en traditionell Kristinestadsommar men sådana kommer flera år ifall jag är sugen på en sådan. En chans som denna måste man ju helt enkelt tag. 
 
Så inkommande vecka är sista veckan på mitt nuvarande jobb. Känns inte ens längesen jag flyttade hem från Åbo men det är tio veckor sedan dess. Helt sjukt vad den här våren har gått fort. Fööör fort! Har endast jobbat två dagar den här veckan men ändå känns det som att jag inte har fått något riktigt vettigt gjort. Har mest tagit det lugnt och hälsat på släktingar och umgåtts med vänner. Idag ska jag också iväg på en släktrunda. Ska bli så roligt att få leka lite med tvååringen i släkten. 
 
Var ju tvungen att titta in här och säga hej. Det här bloggandet går inte så bra för tillfället men ska försöka uppdatera oftare i sommar då jag (förhoppningsvis) har något nytt att komma med. Mina dagar här ser ganska lika ut varje dag. Jobb, fritid, jobb, fritid. Ja ni vet. Den där tråkiga rytmen som jag hoppas ändras lite under sommaren. Jag vill uppleva och lära mig nya saker, inte endast leva livet i ett tråkigt vuxenlivstyle. Näää, jag vill ha ett äventyr. I sommar kör jag igång med det i och med flytten till Åland. Tjohoo! 
 
 
 
 
 
 

Ditt och datt denna onsdag

Nu är jag inne på min andra lediga dag. Imorgon kallar jobbet igen. Ser framemot nästa vecka då jag har fyra dagar i rad ledigt. Känns ju riktigt som en minisemester! Har inte gjort något speciellt under min lilla ledighet. Tagit det lugnt och försökt sova så mycket som möjligt. Det är så härligt nu när våren är här och man kan gå ut och njuta av naturen som börjar bli grön. Har fösökt vara ute så mycket som möjligt nu. Idag är det förstås regnväder. Såklart då jag hade tänkt klippa gräsmattan. Men ja, då slapp man det!
 
 
 
LOVE LIFE! ♥ Våren är så himla underbar. Sommaren är på inkommande och man har den bästa tiden av året framför sig. 
 
Nu ska jag äta lite lunch och sedan tänkte jag åka iväg till skoaffären för att fösöka hitta en kappsäck åt mig. Har alltid lånat någons kappsäck hittills men nu känner jag att jag behöver en egen. Vem vet vilka äventyr som väntar ute i världen i framtiden lixom ;) Nä, men börjar med en sommar på Åland nu först och sen får vi se vart det bär av. Som jag har sagt förr känner jag mig otrooooligt sugen på ett äventyr någonstans i världen. 

RSS 2.0