Underbar helg

Helgen var en av de bästa på länge. Hade besök av J&C exakt hela helgen. Så otroligt mysigt! ♥
I fredags var vi och tittade på Fifty Shades of Grey filmen. Den var så otroligt bra tyckte jag. Förstår inte hur folk kan ha kritiserat filmen så mycket. Skådespelarna, musiken och helheten var otroligt bra. Så den filmen får nog iallafall 9 stjärnor av 10 för mig. Har inte läst böckerna men blev väldigt sugen på att göra det nu efter att jag sett filmen. Den slutade väldigt spännande och nu när jag inte vet hur historien fortsätter sitter jag som på nålar, haha!
 
 
På lördagen åkte vi iväg till Mylly för lite shopping. I och med att jag flyttar hemhem igen kände jag att jag behöver en rejäl shoppingrunda. Och det blev det. Gick nog lite över min budget för dagen men äh. Vem vet då jag nästa gång har möjlighet att åka och shoppa? 
 
Dessa löptights kom bland annat med hem och jag ÄLSKAR DEM! Har jättelänge velat ha ett par färgade tights och nu slog jag äntligen till. Dessa är förvånansvärt nog från Kappahl. De känns väldigt stadiga och bra så tror de inte kommer vara sämre än tights jag har från t.ex. Nike, Peak Performance och dylika märken. Dessutom fick jag träningsmotivation x1000 när jag invigde dessa igår. Såå såå roligt! Man borde ju köpa nya träningskläder varje vecka för att hålla uppe motivationen. Men det skulle nog inte vara särskilt hållbart. 
 
Förutom shopping och bio har vi haft tjejmys framför Melodifestivalen, ätit tortillas och annars bara umgåtts. Så otroligt härligt! Vi ses inte alltför ofta nuförtiden och nu kommer det ju bli ännu mer sällan i och med min flytt. Åh, som jag kommer att sakna dem ♥

Emppo

Åh, du måst läs böckren :D E snart klar me nummer 2 o vill bara böri på sista!!

2015-03-02 @ 11:31:37
daniela

ja föstår int heller vafö filmen blivi så kritiserad, ja tyckte också den va bra! Å URSNYGGA träningstights!!

2015-03-02 @ 18:21:50
URL: http://ddanielas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0