Flytten från Åbo

Igår och idag har jag och pappa tömt hela lägenheten och lämnat tillbaka nycklarna. Mitt Åbo liv är alltså påriktigt avslutat nu. Känns lite tomt att inte ens ha en lägenhet att återvända till längre. Men det känns också helt okej. Bra att slippa betala hyra för en lägenhet jag inte bor i. 
 
 
 
 
 
Det har varit riktigt bra att bo i Studentbyn under mina Åbo år måste jag säga. Har absolut inget att klaga över. Nära till skogen och fina promenadställen, "billig" hyra (om man delar på den iallafall). El, vatten och internet ingår i hyran. Där jag och Mou har bott har det varit rätt lugnt för att vara Studentbyn vilket är skönt. Visst har folk haft vilda fester ibland men det har varit mycket sällan. Tur! 
 
Får se vart flyttlasset går nästa gång då. Vet inte alls vad jag vill/ska göra till hösten. Sommaren är iallafall säkrad. Jag ska till Åland och jobba på sommaren. Ser så mycket framemot det! Det kommer bli otroligt roligt att få se och uppleva något annat i sommar. En annorlunda sommar blir det i år. Har spenderat alla somrar hittills i mitt liv i Österbotten så det här blir verkligen en omställning. En bra en hoppas jag. 
 
Nu ska jag försöka leva i nuet och njuta av varje dag. Särskilt morgondagen som också är en ledig dag för mej. Vädret har väl inte lovats att vara det bästa, men äh, jag är ju ledig :D 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0