Första juniveckan

Andra veckan på Åland börjar lida mot sitt slut. Jag trivs så otroligt bra på jobbet och är så glad att jag fick chansen att komma hit. Under veckan har det väl inte hänt sådär väldigt mycket speciellt. Blev medlem på Träningsverket för en månad i måndags. Så nu ska jag träna i juni månad så kan jag med gott samvete ta chilldagar på stranden i juli. Låter som en bra idé enligt mej. Sommarvärmen kom på besök tidigare i veckan, så pass så man kunde sola i bikini efter jobbet. Hoppas värmen är påväg tillbaka hit. Det var så himla skönt att bara njuta i solen efter jobbet. Livet känns så mycket enklare då man får vara ute i solen, haha :D 
 
Har haft ledig helg den här veckan. Underbart! Igår var vi in till centrum för att titta i lite butiker och fika på Bagarstugan. Helt otroligt goda tårtor hade de där. På kvällen blev det grillkväll här i huset och sedan var vi ut till Indigo på en drink på kvällen. Riktigt roligt att se lite folk och göra något annat än att sitta hemma. 
Idag var jag och en tjej jag bor med här ute på cykelfärd som slutade med att vi köpte gelato. Det är så fint att cykla här. Det lär nog bli en och annan cykeltur innan sommaren är över. 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0