En uppdatering om livet på Åland

Vad har hänt sedan jag bloggade senast då? Hmm... Måste se tillbaka i bildarkivet lite.
 
 
 
Jag har tagit årets första dopp på Nabben. Det var en härlig sommardag förra veckan. Hade solat hela dagen eftersom jag råkade vara ledig just den dagen. Sen fick vi så varmt så vi bestämde oss för att åka iväg och bada för första gången iår. Jag lovar att det kommer bli 1000 dopp till iår. Så underbart!
 
'
 
Njutit av syrendoften. Alltså om inte det här är sommar så vad räknas då som sommar riktigt? 
 
 
Vandrat runt i vackra Mariehamn. Alltså jag måste nog skryta lite nu. Jag har nog valt världens finaste ställe att sommarjobba på. Kommer aldrig tröttna på att gå längs strandpromenaderna och njuta av de gröna omgivningarna.
 
 
 
Haft träffis med en kompis på Bagarstugan (igen, hihi). Kommer nog bli ett välbesökt ställe av mig i sommar.
 
Och den absoluta höjdpunkten: ÅLÄNDSKA JORDGUBBAR! Åhh, vad det är gott! ♥
 
Nu är jag redo för att fira midsommarhelgen på jobbet. Jag jobbar precis hela midsommaren men jag klagar inte. Pengarna rullar in på kontot och så trivs jag så otroligt bra på mitt jobb så det ska bara bli roligt :D 
 
Dessutom har det klarnat vad jag ska göra i höst. Jag har flera alternativ men jag har blivit erbjuden ett riktigt äventyr och jag har tackat ja! Ska bli så himla roligt och jag mycket framemot hösten. Mer om det senare då jag vet mera om detaljer och liknande. Härligt härligt! Ska njuta av en fin sommar på Åland nu före jag börjar tänka på hösten. Men det känns skönt att ha någon form av plan iallafall. Usch, nu är jag sådär jobbig och säger A men inte B. Sådär som det brukar vara i bloggvärlden, men ja, jag återkommer senare om vad det riktigt är jag ska göra. 
 
Med det här inlägget vill jag önska allihopa en bra midsommar. Hoppas det blir lite fint väder iallafall. Skulle vara tråkigt ifall det regnade hela helgen.
 
Vi hörs! 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0