Sommaråland

 
 
 
 
I söndags var jag ledig och då passade jag på att gå ut och gå till ett fantastiskt fint ställe som mina kollegor hade rekommenderat. Alltså det var otroligt fint där. Jag satt på berget och kolla ut över havet säkert en timme. Så himla härligt att sitta och inte göra något en fin sommardag. Dit åker jag gärna igen.
 
 
 
 
 
Igår efter kvällsturen på jobbet kände jag bara att jag behövde komma ut och andas lite frisk luft. Det var verkligen tur att jag for ut och cyklade en sväng för det var verkligen helt otroligt fint vid västra hamnen. Alltså ååh, dessa härliga ljumma sommarkvällar, hoppas de aldrig tar slut! Ska nog ut en sväng ikväll också tänkte jag. När jag cyklade igår slog det mig - varför har jag inte gjort det här förut? Nu ska det bli rutin för mig att fara ut på en cykeltur vid 21-tiden. Så underbart!
 
Nu är jag ledig i två dagar. Hoppas det händer något roligt under dessa dagar. Eller att solen åtminstone skiner. Det önskar jag! Sjödagarna håller på som bäst här så om inte annat går jag nog ner dit och kollar lite till. Var ett varv idag och det var hur mysigt som helst. 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0