LOVE LIFE

Jag har haft en helt fantastisk helg! Sol och fint väder, strandhäng, festande och mycket mer! Precis som en helg i juli ska vara. Eller ja, egentligen har hela veckan varit helt underbar just tack vare vädret. Åh! Hoppas solen återvänder fort, jag känner hur jag börjar leva mycket mera när solen skiner och man får vara ute och njuta av vädret!
 
 
Har simmat flera gånger den här veckan. Alltså det är nog sommar om något är det. Så himla underbart att få simma ute i havet. Ska försöka att simma lika ofta som förra sommaren. Eller det kanske är svårt att uppnå, men i närheten av det vill jag komma. Hej kvällsdopp efter jobbet! 
 
 
 
I lördags före vår fest var vi ute och gick på Bomarsundsleden. Helt otroligt fint var det! Solen gassade och omgivningarna var verkligen fina. Här på Åland finns det fina naturstigar precis överallt. Och man kommer alltid ner till havet förr eller senare. Love it! 
 
 
Älskar när man kan gå hem mitt i natten barbent. DET om något är sommar för mig. 
 
Igår cyklade vi ner till hamnen för att äta på Pub Albin, helt otroligt goda pizzor hade de där. Mums!
 
 
Helgen avslutades med strandhäng med Jenni. Just nu öser regnet ner och det enda man kan göra är att tänka tillbaka på den härliga helgen som har varit. Är ledig ännu idag och imorgon kallar jobbet igen. Ska bli skönt att få återgå till rutinerna måste jag säga. Så för min del får det vara lite sämre väder denna vecka men helt av allt önskar jag min sol och värme. Men den kommer nog ännu. 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0