Last weekend

Förra helgen var Mou på besök här på Åland. Det var otroligt härligt att ha besök hemifrån. Hela halva Österbotten var ju här förra veckan i och med Rockoff så det var kul!
 
Bjuder på en liten bildbomb från helgen nu. Främst för egen del så att jag minns lite var vi sysslade med.
 
 
 
På fredagen var det pangväder och vi var till Äventyrsgolfen. Verkligen något jag kan rekommendera då man besöker Åland.
 
På kvällen blev det självklart utgång och vilken utgång det blev! Feelisen på Arken var helt otroligt bra den kvällen. Ett band spelade partylåtar för fulla muggar och det var sjukt kul att dansa till det! Åh, det vill jag uppleva pånytt :D 
 
My girls ♥
 
På lördagen var vi ut och cyklade. Vi cyklade till Mariehamns finaste (enligt mej) ställe. Ojoj vad jag älskar att sitta där på berget och titta på båtarna som åker förbi.
 
En massa mat åt vi förra helgen. Hela tiden åt vi något kändes det som, haha! Som det ska vara på en tjejhelg då.
 
På kvällen blev det Rockoff i regnet. Tråkigt att det regnade sista kvällen då det hade varit så fint väder hela veckan. Men vad gör väl "lite" regn då man har kul?
 
Norlie & KKV var riktigt bra faktiskt. Synd bara att deras spelning var så kort. Men de spelade alla låtar jag ville höra så jag var nöjd. 
 
Sedan blev mitt telefonminne fullt och jag kunde inte fota mera. Tråkigt! Men vi fortsatte till Arken efter Rockoff och det var riktigt roligt då också. När vi cyklade hem hade värsta stormen börjat. Regn och hård vind. Helt hemskt, tur att det var medvind så det gick fort att komma hem, haha. 
 
På söndagen umgicks vi och sedan for Mou hem och jag for iväg på nattur. Har två lediga dagar nu efter mina nätter och det är riktigt skönt. Försöker att ta det lugnt så mycket som möjligt eftersom jag börjar en åtta dagars jobbvecka sedan. 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0