Helsingforshelgen

Förra helgen var vi somsagt i Helsingfors. Flög dit på lördag morgon och det gick väldigt smidigt. Det enklaste sättet att ta sig från den här holmen är tydligen att flyga. Målet för resan var att träffa världens bästa Janina och gå på One Directions konsert på Olympiastadion. Helgen var helt perfekt. Så otroligt roligt att se mina kompisar hemifrån igen. Saknar verkligen dem nu i sommar! ♥ Vi åt gott, vandrade runt i Helsingfors och umgicks med varandra. Sånt behövs verkligen ibland. Synd att vi inte har möjlighet att göra det oftare.
 
 
Vi åt på en rikigt bra australiensisk restaurang som hette Woolshed. Den rekommenderar jag verkligen om man besöker Helsingfors. 
 
Så var det dags för konserten på lördag kväll. Här ser ni Mou och jag som var väldigt taggade vid det här laget. Och lite besvikna på systemet att köa in till Olympiastadion. Alltså hur svårt kan det vara att organisera det lite bättre? Nåja, in kom vi och vi var glada och nöjda. Fick se McBusted som förband och sedan var det dags för bandet alla hade väntat på!
 
 
Den här gången fokuserade jag på att njuta av konserten och inte ta en massa bilder. Och det var guld värt att ha sittplatser alltså. Never again kommer jag att stå på en konsert. Det var minst lika bra feelis på läktaren så det kommer jag nog att satsa på i framtiden.
 
Självklart gick konserten alltför fort och snabbt var allt över. Då mötte vi upp ett gäng kompisar för att gå på lite nattmat och drinkar. En superbra lördag i Helsingfors.
 
På söndag tog vi det lugnt. Åt på Vapiano och njöt i solen. Sedan var det dags att kramas hejdå igen och åka mot skilda håll hemåt. Alltså söta öde vad jag saknar mina tjejer nu under sommaren. Det känns så himla knäppt att jag inte kommer att se hela gänget under sommaren. Det får jag inte börja tänka på nu, annars blir det nog en lång natt. Men jag är väldigt glad att jag fick se tre av mina bästa kompisar förra helgen. Det är värt så himla mycket ♥
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0