Den senaste veckan

Har jag besökt Sjödagarna flera dagar. En otroligt mysig tillställning måste jag säga. Det såldes en massa saker där, man fick se på fina båtar och njuta av härlig musik.
 
 
 
 
I fredags var jag ut på en segeltur med Albanus. Det var seriöst det roligaste jag har gjort i sommar. Alltså jag älskar båtar, jag bara måste ha en segelbåt i framtiden. Får nog spendera lite mer tid med Farmor och Farfar så jag får lära mig att segla. Jag vill lära mej nu, nu, NUU! 
 
 
Känns som att det enda jag gör nu är att äta ute. Gjorde det två kvällar förra helgen och inkommande helg lär inte bli bättre. Det är roligt att pröva på nya matställen. Förra helgen var jag ute med mina roomies en kväll och andra kvällen var jag ute med mina kollegor. 
 
Såklart har jag besökt Rockoff denna vecka. Har varit och tittat på Måns Zelmerlöw, Ola Salo och Tomas Ledin. Det blir nog att fara dit ännu en gång i helgen har jag på känn.
 
Och sist men inte minst har jag tagit lite cykelturer på kvällarna. Det är nog det härligaste som finns. Ifjol blev det en massa bad men i år är det cykelturer som gäller istället. Can't complain!
 
Nu ska jag gå och sova så att det äntligen blir fredag. Dagen jag har väntat på hela veckan. Ja, flera veckor faktiskt. Världens bästa Mou kommer hit i helgen och jag har saknat henne och alla kompisar hemifrån helt otroligt mycket på sistone. Det ska bli otroligt roligt med en helg fylld av kvalitetstid ♥

Felicia

Tusen tack Michell :D har nog några ideer som kommer innom kort ;D so stay tuned!

Ååå så härligt med sommaråland! Avis :D

2015-07-28 @ 19:44:18
URL: http://feliciascorner.blogg.no

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0