1 februari

Det har hunnit bli februari och jag är förvånad över hur fort januari gick. Jag menar, jag har suttit på soffan säkert 50% av januari, haha :D Förutom att sitta på soffan har jag tränat rätt bra, varit på årets första sitz (succé var det, så himla roligt förstår inte hur jag ska klara av att leva utan sitzar i framtiden), umgåtts med vänner, shoppat och lite sånt. Vädret har varit så otroligt tråkigt den senaste tiden. Regn och snöblandat regn har kommit ner från himlen nästan dagligen. En dag var det sol här för någon dag sedan. Helt sjukt! Solen, var är det? En sådan känsla har jag. 
 
Jag köpte favvomuminmuggen här om dagen. Det är 1000 gånger roligare att dricka morgonté när jag har den här muggen i min ägo.
 
Det här vill jag ha mycket mycket mer av! Blir (och är) så otroligt trött pga det konstanta mörkret. It drives me crazy!
 
På onsdag tänkte jag åka hemhem. Ska bli otroligt skönt att träffa familjen igen. Det är nackdelen med att vara arbetslös. Alla andra är på jobb/skola när jag skulle ha tid att umgås. Därför blir det lite ensamt ibland. Jag försöker verkligen göra saker på egen hand och jag måste säga att jag har lyckats rätt bra hittills. Men ja, det blir väldigt roligt att åka hem. Har mycket på programmet. Härligt!
 
Det var väl en kort uppdatering om vad som har hänt i mitt liv på senaste tiden. Ska försöka att ta tag i bloggandet lite bättre. Det blir dock lite svårt eftersom mina dagar i stort sett går ut enligt ett och samma schema.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0