Ännu en helg

Den här helgen har varit riktigt bra. Igår åkte vi till Dragsvik för att se på då min bror svor faneden. Det var riktigt intressant att vara och se hur det ser ut i Dragsvik. Kan säga att det inte är något ställe jag skulle längta efter att spendera min tid på, hehe. Kallt var det också fastän det inte ens var minusgrader ute. Dit gick hela min lördag iallafall.
 
 
 
Idag har jag städat exakt hela lägenheten (till och med moppat golvet). Välbehövligt var det. Kan inte minnas senast jag hade en riktig storstädning hemma. Söndagen bjöd på underbart väder och jag var ute på en riktig långpromenad i skogen här i Åbo. Så otroligt skönt att vandra i skog och inte endast vid hårt trafikerade vägar. Man kunde ju till och med ha normalt ljud på telefon då man lyssnade på musik. Vilket inte går om man går längs stora vägar. Nåja, några större underverk har jag inte gjort idag. Städat, fixat mat, tvättat kläder och andra hemmasysslor.
 
 
 
 
Inkommande vecka har jag absolut inga planer. Får se om det ändras under veckans gång. Känns lite tråkigt att inte ha något att göra. Blir väl många promenader ifall vädret tillåter. Kan ju vara skönt det också. Dessutom skulle jag vilja åka ett varv till Ikea, men det brukar oftast bli dyrt så får se om jag kanske skippar det. Till simhallen skulle jag faktiskt kunna åka, det var längesen sist. Till gymmet ska jag iallafall ta mig nästan alla dagar nästa vecka. Blev endast ett pass den här veckan på grund av lite allt möjligt så blir skönt att ta tag i saken igen.

Härliga dagar

Har haft en underbar tid hemma. Vädret har varit perfekt, har hunnit träffa de flesta av mina kära släktingar, har varit till frissan, varit på revy osv osv. Mycket välbehövligt har det varit iallafall. Är mycket gladare över att vara i Åbo nu när jag har fått miljöombyte några dagar. Helt underbart! Dessutom välkomnade Åbo mig med världens finaste vårväder och +7 grader. Vandrade in till stan idag och det var så otroligt fint. Såhär skulle vintern alltid få vara. 
 
I torsdags spenderade jag hela dagen hos farmor och farfar. Så roligt att vara ute med "sparkaren". Det var flera år sedan senast. 
 
En av alla promenader jag tog under "helgen". Blev minst en promenad om dagen (vissa dagar två). Samlat massor med energi från solen. Det gäller att passa på eftersom man aldrig vet när vädret svänger om och blir grått och trist igen.
 
 
Idag unnade jag mig årets första tulpaner då jag var och handlade. Hemmet känns mycket fräschare bara tackvare blommorna. Borde få det städad nu också så skulle jag vara riktigt nöjd. 
 
Så det var den "helgen" hemma det. Ska iväg till gymmet om några minuter. Ska bli roligt med ett step pass nu efter en tid utan träning.
 
 

Because I'm happy!

 
 
 
Idag ska hem heeem heeem heem till Kristinestad! Är så himla glad!! :D Har inte varit hemma sedan julen (nu är det kanske inte evigheter sedan jul, men ändå) så det ska bli otroligt skönt. Tänker stanna till åtminstone måndag. Skönt med en lite längre vistelse där så man hinner göra allt man vill. Har en hel del roliga saker inbokade. Ser framemot det! Men före jag slipper iväg måste jag packa, det ska ske NU! 
 
 
 
 
 

1 februari

Det har hunnit bli februari och jag är förvånad över hur fort januari gick. Jag menar, jag har suttit på soffan säkert 50% av januari, haha :D Förutom att sitta på soffan har jag tränat rätt bra, varit på årets första sitz (succé var det, så himla roligt förstår inte hur jag ska klara av att leva utan sitzar i framtiden), umgåtts med vänner, shoppat och lite sånt. Vädret har varit så otroligt tråkigt den senaste tiden. Regn och snöblandat regn har kommit ner från himlen nästan dagligen. En dag var det sol här för någon dag sedan. Helt sjukt! Solen, var är det? En sådan känsla har jag. 
 
Jag köpte favvomuminmuggen här om dagen. Det är 1000 gånger roligare att dricka morgonté när jag har den här muggen i min ägo.
 
Det här vill jag ha mycket mycket mer av! Blir (och är) så otroligt trött pga det konstanta mörkret. It drives me crazy!
 
På onsdag tänkte jag åka hemhem. Ska bli otroligt skönt att träffa familjen igen. Det är nackdelen med att vara arbetslös. Alla andra är på jobb/skola när jag skulle ha tid att umgås. Därför blir det lite ensamt ibland. Jag försöker verkligen göra saker på egen hand och jag måste säga att jag har lyckats rätt bra hittills. Men ja, det blir väldigt roligt att åka hem. Har mycket på programmet. Härligt!
 
Det var väl en kort uppdatering om vad som har hänt i mitt liv på senaste tiden. Ska försöka att ta tag i bloggandet lite bättre. Det blir dock lite svårt eftersom mina dagar i stort sett går ut enligt ett och samma schema.

RSS 2.0