Solnedgång

I lördags cyklade jag till Järsöbron för att titta på solnedgången. Det var det bästa beslutet jag kunde fatta den lördagskvällen. Solnedgången var så otroligt fin och att sitta där vid havet och se solen skina sina sista minuter för dagen var så fantastiskt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag är så himla glad att jag tog chansen att komma hit till Åland över sommaren. Jag har lärt mig så otroligt mycket om mig själv, mitt yrke och vad jag vill i livet. Barn är definitivt det jag vill jobba med i framtiden. Det och ingenting annat. Jag har lärt mig att jag inte är beroende av någon annan människa. Jag klarar mig själv och jag tycker mera om att vara för mig själv nuförtiden. Vill jag göra någonting så gör jag det. Det hindrar inte mig att ingen annan följer med. Att leva i nuet är också en sak jag har börjat bli bättre på. Jag har tålamod att sitta utomhus och läsa en bok, se på solnedgångar och liknande utan att få myror i brallan, haha :D Jag har vuxit som människa under den här sommaren och det gör mig så otroligt glad. 
 
Nu ska jag njuta av mina två sista veckor här på Åland. Eller ja, en och en halv egentligen. Det har lovats finväder en stor del av tiden. Måste försöka ta vara på det. För om några veckor börjar ett nytt äventyr för min del. Och då behöver jag inte nödvändigtvis ha tid att bara sitta ute och ta det lugnt. Men mer om det en annan dag. 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0