Sista helgen på Åland

Nu är min sista helg på Åland slut. Jag har verkligen försökt att ta vara på tiden till hundra procent. Tycker jag har lyckats på den fronten.
 
Tidigt igår morse var jag och klippte mig. Väldigt välbehövligt måste jag säga! Efteråt gick jag runt på stan litegrann och satte mig vid Lilla Holmens badbrygga för att njuta av solen
 
 
 
 
 
Sedan hoppade jag på cykeln och trampade iväg. Mitt mål med utfärden var Uffe på berget där jag sedan avnöjt en liten fika. Fram och tillbaka blev det drygt 37 kilometer. Kändes nog i både ben och rumpa då jag kom hem vill jag lova. Men roligt var det. Att få se en liten del av Åland som jag inte tidigare sett (Jomala by och liknande). Då kunde man säga att man var på landet.
 
 
 
 
 
 
Idag har det varit +25 grader och sol hela dagen. Vad gör man då om inte åker ner till stranden då man är ledig? Det har jag gjort. Jag började min dag med ett förmiddagsdopp på Lilla Holmen följt av att ligga och sola en hel dag på Gröna Uddens strand. Otroligt härligt! Dagar som denna är vi inte bortskämda med i år om man säger så. 
 
 
 
 
 
Det om den helgen. Jag har verkligen fått min dos frisk luft dessa dagar. Det har lovats lika fint väder nu hela veckan. Ska försöka njuta så mycket det bara går av finvädret. Jag jobbar hela veckan. På fredag har jag min sista jobbdag och på lördag hoppar jag på båten hem till fastlandet igen. Jag har haft en helt fantastiskt underbar sommar här på Åland och jag hoppas att jag kommer tillbaka en vacker dag. Ett finare ställe att sommarjobba på i Finland får man leta efter. 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0