Den senaste tiden

Ikväll har jag min fredagkväll fastän det egentligen är måndag. Livet som en skiftesarbetare... Nåå, det är väldigt skönt att sova och ta det lugnt medan alla andra sliter på jobbet. Däremot vet jag ju var jag spenderar nästa helg (och förra helgen). 
 
Ikväll var en stor kväll i mitt liv. Jag tog nämligen min första löprunda på evigheter! Det kändes verkligen helt underbart skönt att vara igång igen. Går enligt ett program från Stora Löparboken och det programmet säger att jag ska ut och springa tre gånger i veckan. Olika pass varje gång då alltså. Det känns riktigt motiverande. Ikväll var det korta intervaller som stod på schemat. Är väldigt stolt att jag kom ut även om jag steg upp kvart över fem imorse. Vill man så kan man!
 
Målet är nu att springa fem kilometer utan att stanna. Det känns som ett rimligt mål även om det kommer att vara tungt.
 
Förutom att träna har jag jobbat och njutit av påsken de senaste veckorna. Umgicks massor med mina fina vänner medan de var hemma. Välbehövligt, det blir ju inte ofta nuförtiden. Att jag dessutom åker till Åland på sommaren gör inte saken bättre. Det kommer bli långt mellan träffisarna med tjejerna nu. Åh :( I helgen var jag på Vårbal i Dagsmark. En riktigt rolig fest var det. Hade turen att jobba morgontur på lördag och kvällstur på söndag så däremellan fick jag en fest inklämt. Perfekt!
 
 
Annars så har jag försökt njuta av finvädret så mycket det bara har gått. Det verkar ska bli sämre väder nu. Det känns inte riktigt okej med tanke på att jag skulle ha tid att vara ute 24/7 typ :D Nåja, det är som det är. Ska vila ut nu efter jobbveckan. Det känns välbehövligt.
 
Det här blev ett råddigt inlägg. Kände bara att jag var tvungen att uppdatera lite emellanåt.
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0