Veckan som gått

Veckan har gått otroligt fort. Känns som att det nyss var måndag och idag är det redan fredag. Både bra och dåligt tycker jag. Det värsta jag tog mig igenom den här veckan var den praktiska examinationen som tydligen gick väldigt bra eftersom jag blev godkänd. Känns så sjukt skönt! Klarade jag det så klarar jag allting nu som är kvar i skolan. Så tänker jag. 
 
Helgen som är på kommande blir en bra helg. Ikväll ska jag på årets första sitz. Sångsitz med ÖN. Blir sjukt roligt! Har verkligen längtat tills sitzlivet kommer igång igen. Speciellt när mina studiemånader här i Åbo är räknade på en hand så måste jag passa på att njuta nu så mycket jag bara kan!!! Nää men det blir iallafall jätteroligt. Nackdelen är att jag missar första fredagsfinalen i Idol men vad kan man? ;) Annars så ska jag nog bara ta det lugnt i helgen. Plugga inför nästa veckas stora tent (sista tenten som sjukskötarstuderande!!!). Har kanske endast 5 skoldagar kvar. Känns helt sjukt. Sju veckor praktik och en vecka skola allt som allt och sedan är det finito. Just nu måste jag säga att det känns sååå himla skönt. Har studerat 16 år i rad nu så känner att det är dags för en liten paus så kanske det känns roligare att eventuellt börja studera igen senare. 
 
Ja men nu var det helg som gäller. Eller först ska jag skriva sista delen på en jobbig ledarskapsrapport och sedan tar jag helg!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0