Helgen

Den här helgen har gått väldigt fort! Känns som att det nyss var fredag och nu är det söndag. En väldigt skön söndag. Vaknade väldigt utvildad på morgonen i och med att vi har gått över till vintertid. Idag ska jag skriva på en uppgift. Känns väldigt bra att det är nästsista uppgiften jag ska skriva före jag blir utexaminerad i december. Så fastän det tar emot att göra den vet jag att jag bara måste göra den. Blir även matlagning och ett träningspass mot kvällen. En skön söndag helt enkelt. 
 
Igår var jag iväg till simhallen för första gången i år. Det var himla roligt. Simmade i kanske en timme och efteråt fick jag njuta i bastun. Det bästa med simhallen är ju bastun, speciellt då man inte har någon egen sådan. Annars gjorde jag nog inget speciellt igår. Såg på tv och gick och lade mig väldigt tidigt. 
 
 
Igår blev det glöggpremiär för min del. Lite tidigare än vanligt. Brukar försöka hålla mig till att dricka glögg efter min födelsedag men i fredags köpte jag en flaska glögg i butiken och var ju såklart tvungen och provsmaka igår. Mums! 
 
Nu ska jag avsluta det här och övergå till strålsäkerhet. Det lockar inte särskilt mycket för tillfället men det måste väl gå. Ska fösöka ta mig ut på en liten kort promenad senare för att få lite frisk luft så jag orkar med kommande vecka.
 
Ha en finfin söndag allihopa! :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0