Min 22:a födelsedag

 
Idag fyller jag 22 år. Ett år äldre och ett år klokare, eller? Jag råkar faktiskt ha en ledig dag idag och det är nästan den bästa presenten man kan få. Ska nog inte göra något jättespeciellt idag. Blir en lunch med Sandra och ett litet varv på stan före jag tar fredagsmys. Måste försöka få med mig hem något gott från butiken idag också. Det tycker jag man får när det både är födelsedag och fredag.
 
 

Helgen

Den här helgen har gått väldigt fort! Känns som att det nyss var fredag och nu är det söndag. En väldigt skön söndag. Vaknade väldigt utvildad på morgonen i och med att vi har gått över till vintertid. Idag ska jag skriva på en uppgift. Känns väldigt bra att det är nästsista uppgiften jag ska skriva före jag blir utexaminerad i december. Så fastän det tar emot att göra den vet jag att jag bara måste göra den. Blir även matlagning och ett träningspass mot kvällen. En skön söndag helt enkelt. 
 
Igår var jag iväg till simhallen för första gången i år. Det var himla roligt. Simmade i kanske en timme och efteråt fick jag njuta i bastun. Det bästa med simhallen är ju bastun, speciellt då man inte har någon egen sådan. Annars gjorde jag nog inget speciellt igår. Såg på tv och gick och lade mig väldigt tidigt. 
 
 
Igår blev det glöggpremiär för min del. Lite tidigare än vanligt. Brukar försöka hålla mig till att dricka glögg efter min födelsedag men i fredags köpte jag en flaska glögg i butiken och var ju såklart tvungen och provsmaka igår. Mums! 
 
Nu ska jag avsluta det här och övergå till strålsäkerhet. Det lockar inte särskilt mycket för tillfället men det måste väl gå. Ska fösöka ta mig ut på en liten kort promenad senare för att få lite frisk luft så jag orkar med kommande vecka.
 
Ha en finfin söndag allihopa! :)

Lite ditt och datt

Imorgon är det äntligen fredag igen. Ska bli otroligt skönt med helg. Har prickat in det här väldigt bra med att ha praktik på veckodagarna och helgerna lediga. Men nästa helg ska jag vara på praktiken. Men kan leva med att vara där en helg av fem. Nästa vecka fyller jag dessutom 22 år. Känns som att oktober har gått så väldigt fort. Men men bra är väl det. Helgen blir nog en chillhelg. Har inga besök inplanerade, inga fester som jag skall gå på, ingenting :D Känns ganska skönt men ändå lite tråkigt. Måste nog hitta på någonting. Skulle ha lust att åka till simhallen så kanske det blir lördagens projekt. Måste fundera på saken lite. 
 
Den här veckan har varit en mycket bra vecka. Fick veta att en förfärlig skrivuppgift var godkänd samt att jag är godkänd i sluttenten som var en ganska krånglig tent. Sista tenten på sjukskötarutbildningen på Novia. Himla härligt att vara godkänd på första försöket! :D
 
Idag har jag kvällstur på praktiken. Hade egentligen planerat in morgontur men blev ändrade planer och det är skönt eftersom jag var så otroligt trött igår så jag somnade på bussen påväg till gymmet. Dessutom somnade jag innan Bonde Söker Fru började på tv. Så jag var nog helt klart väldigt trött, haha! Skönt med sovmorgon iallafall. Nu ska jag ta mig igenom torsdag och fredag för att sedan kunna ta helg, wohoo :D 
 
Ha ett finfint slut på veckan allihopa! :)

Inför helgen

Vilken lycka! Imorgon är det fredag igen. Ska bli så otroligt skönt. Var så tråkigt i måndags när jag hade haft en så bra helg tillsammans med min syster. Det var hemskt att komma tillbaka till vardagen ensam i lägenheten. Men nu har jag vant mig och nu sitter jag här och har en dag till kvar innan jag tar helg :D 
 
Underbara höst, gick ut på promenad idag och det var typ det enda jag har tränat på hela veckan. Usch! Men har haft en så oregelbunden praktikvecka så jag har inte ens kunnat ha tid att träna. Blir kanske ett varv till gymmet på lördag men annars tar jag nya tag på måndag.
 
Längtar så otroligt mycket tills imorgon efter praktiken. Ska nämligen träffa några släktingar som kommer hit till Åbo. Har saknat dom så otroligt mycket så ska bli väldigt roligt! Dessutom så blir det ÖNs plättfest på lördag vilket jag också har sett väldigt mycket framemot en lång tid nu. Så i helgen händer mycket roligt. Dessutom blir det vanligt mys med tv-tittande och chillande. En helt perfekt helg med andra ord. Hoppas den blir lika bra som jag förväntar mig. Plättfesten har varit så otroligt rolig alla år så tror nog att den blir lika bra i år igen. Wohoo :D Taggad för helg är jag minst sagt! Ska bara ta mig igenom en praktikdag till. Det kan inte bli alltför svårt eftersom jag ju tycker så väldigt mycket om den :)

En uppdatering

Det fina höstvädret har övergett oss och kvar har vi det typiska Åbohöstvädret =regn och kyla. 
 
Alltså jag måste bara säga att jag älskar min praktikplats! Jag trivs så sjukt bra och bebisar är verkligen min grej, haha :D Så säger väl alla +20 åriga kvinnor i den här världen men ändå. Jag är så glad att jag har fått en bra praktikplats med underbara handledare. Jag är nästan lite ledsen över att det bara är fyra veckor kvar. Plus två veckor på en annan avdelning som också är en barnavdelning. Får jag jobba med barn i framtiden kommer jag att vara väldigt lycklig. Det ger så mycket att jobba med barn och familjen. Definitivt bästa praktiken jag har haft under mina sjukskötarstudier. Bästa och sista praktiken! Skönt att sluta på topp :D 
 
Nu är det helg och min syster ska komma till Åbo i helgen. Ser så mycket framemot det ♥ Vi ska nog bara shoppa gå ut och äta och mysa. Ska bli så himla härligt med en chillhelg. 
 
Kvällen har bestått av Idol och tortillas. En vanlig fredagskväll här. Det är det här jag njuter mest av. Att få fira in helgen i lugn och ro. Vadå tantvarning? Nej men jag tycker nog att det är så skönt att ta det lugnt efter en lång praktikvecka. Vila upp sig inför kommande vecka.
 
Ha en finfin helg allihopa! :)

RSS 2.0