Voittajafiilis

Enda gången jag kommer att använda ett finska uttryck som rubrik i denna blogg, I promise you that!!!!!!!!
 
Imorgon ska vi lämna in vårt examensarbete som vi har hållit på med sedan januari. Otroligt vad tiden har gått fort. Kommer nästan att sakna skrivandet för har haft världens bästa grupp som jag har fått umgåtts med vecka ut och vecka in sedan januari. Kommer sakna dem så himla himla mycket. Men å andra sidan är jag så otroligt nöjd med vad vi har åstadkommit. Kan inte tänka på ett enda ord jag skulle ha kunnat tillägga till arbetet. Så jag är stolt och nöjd med reslutatet. Att veta att man är nöjd med något man har gjort måste nog vara den bästa känslan någonsin! Vad reslutatet än blir så orkar jag inte bry mej i det. 
 
(Var bara tvungen skriva ett avslutande inlägg om examensarbetet eftersom jag har nämnt det typ alla gånger jag har bloggat de senaste månaderna, haha :D Så nu vet ni att processen nästan är slut). 
 
 

Pia

Oj va härligt! Förstår verkligen att du är nöjd, bra kämpat :)

2014-05-05 @ 07:28:13
URL: http://kreativtvardagskaos.blogg.se
Hanna

NAJS!! Jag kan tro att de känns skönt nu!
De e int som min kandi som jag började med i typ oktober och fortfarande inte är klar med :P Meen för att int behöva stressa (sista deadline är denna fredag - not gonna happen) så gör jag istället undan alla kandstudier nu i vår och lägger in den i september istället, jag får ändå börja med magistersstudierna fast jag int har ut kandpappren :D

2014-05-05 @ 15:42:22
URL: http://hannushanna.blogspot.fi

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0