Underbara helg

Har haft en alldeles underbar helg! Igår firade vi min vän J's möhippa hela dagen lång. Från morgonen så kidnappade vi den blivande bruden och efter det följde det en massa program. Bland annat brunch, lekar på stan, bad på Caribia, chill och middag ute på stan. J och jag var till och med så pass modiga så det blev årets första dopp för oss inatt någongång. Himla kallt men världens adrenalinkick fick man efteråt. Mina Åbo tjejer är så himla underbara och fina människor och skulle inte vilja leva en endaste dag utan dem i mitt liv! ♥
 
 
Baka bröllopstårtan med förbundna ögon, hihi!
 
 
 
 
 
 
Idag var det sjukt fint väder. +25 grader och helsol. Jag var bara tvungen att slänga mej på en gräsmatta här i studentbyn för att sola några timmar. Så underbart att sommaren har kommit på besök. Dessutom så flyttade Mou ut idag så nu har jag plötsligt ett vardagsrum. Kommer bli extremt tomt utan henne här i Åbo, får se hur bra jag klarar mig i höst. Men det ska nog gå. Har ju andra människor här i stan som jag kan umgås med. Men ändå ingen att prata med när man kommer hem från skola eller praktik. Blir nog en rejäl omställning. Men nu ska jag då börja söka efter soffa och annat som gör ett vardagsrum komplett. Det blir roligt! :) Ikväll när jag var ute på PW var det så varmt så man kunde gå utan några problem i topp och shorts. Då vet man att sommaren är här. Det är ännu över 20 grader och klockan är 22. HÄRLIGT!!
 
Lycka till 100% när man får vara ute i naturen och röra på sig. Finns nog verkligen inget bättre! Eller okej, jag gillar ju gymnträning ganska mycket också (hehehe :D) men en likadan sommardag som denna finns det inget som är bättre än att vara utomhus. 
 
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0