Underbar dag

Idag har varit en såndär dag när jag känner att allt går som det ska. Vi fick sluta flera timmar tidigare i skolan, en liten shoppingrunda på stan. Kom bara hem med en jättebillig långklänning så det är okej. Efter lunchen satte jag och C oss ner vid ån och läste våra examensarbeten som vi skall opponera. Några timmar senare kände vi oss klara och när jag kom hem konstaterade jag att jag hade fått vääääärldens bränna på ryggen. En röd bränna alltså. Not nice! Hoppas verkligen att det blir brunt istället, eller förresten, är inte så säker på att jag önskar det. För då kommer nog kontraster att synas hela sommaren, haha :D Såå vad lärde vi oss av detta nu då? Att alltid alltid ha med solkräm om det visar sig att vara en fin dag. För man vet aldrig var man hamnar där man behöver solkräm. Det har åtminstone jag lärt mig. Förutom den röda ryggen är kroppen ändå en nyans brunare. Så jag är nöjd. Det har ju lovats toppenväder med +25 grader nu i några dagar framöver och då gäller det att ligga och pressa så mycket det bara går. (Och så mycket som skoluppgifterna tillåter det).
 
Röd som en tomat, haha! Ser lite konstigt ut här men jag lovar, det är rött!!
 
 
I vilket fall som helst så var jag ute och powerwalkade ikväll. Orkar inte så mycket med gymmet nu när det är så fint väder. Dessutom är ju benet inte i toppskick ännu så bäst att ta det lite lugnt då. Passar ju perfekt till vädret vi har fått nu åtminstone. 
 
Såhär fint var det idag på PW:n. ÄLSKAR ATT DET ÄR VÅR OCH ALLT ÄR GRÖNT! Bästa tiden på året är nuu :D 
 
 
 
 
 
 
Det om det. Nu ska jag bädda ner mig och imorgon väntar en dag med skoluppgifter och förhoppningsvis lite solbad. Härligt! :)
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0