Måndag kväll

Jag vill ha det här NUUUU!!!
 
Nuuu börjar jag längta hem. Känns himla surt att vara i Åbo när många andra redan har tagit sommarlov. Dessutom har Mou flyttat, de flesta av mina kompisar har varit borta den senaste tiden. Jag har alltså fått sköta mej själv till 100%. Igår var första gången jag hade någon som helst social kontakt sedan i onsdags, haha :D Lite speciellt för mej som gillar att prata 24/7. Typiskt så har vi självstudier hela den här veckan och nästa skoldag är först nästa veckas onsdag. Så himla typiskt! Tänkte åka hem men jag är ju tvungen att dra hem en massa böcker och det orkar jag inte med.
Håller på med skituppgiften ännu. Den är den värsta jag någonsin behövt skriva. Går åt så himla mycket energi att ens orka öppna uppgiften på datorn. Så då kan ni tänka er hur rolig den är att skriva. Usch fyy! Längtar tills torsdag då den ska vara inlämnad. Då tar jag en lite längre helg tänkte jag. Tänker inte göra nååågot skolarbete alls då. Så himla skönt! Tills måndagen kommer och vi ska skriva opponeringsrapporten. Suck suck suck! Orkar inte ens tänka på ordet skola mer i vår. Motivationen är verkligen nergrävd någonstans under jorden. Det är inte alls många dagar kvar tills sommarlovet börjar. Men när jag tänker på allt jag borde fixa undan innan dess så känns det lite jobbigt. Nåjaaa, allting ordnar ju nog sig i slutändan men det känns som att det bara är motvind för tillfället. 
 
I väntan på bättre tider (sommarlooov!!!!!) så är det väl bara att bita ihop och kämpa vidare för 29 maj närmar sig och då säger jag adios till vårterminen och tar ett välförtänt sommarlov :D
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0