Veckans topp 3

Veckan är kanske inte riktigt förbi ännu, men jag jobbar både lördag och söndag så tror inte jag hinner göra så mycket speciellt då. Så nu tänkte jag lista de tre sakerna som har varit bäst den här veckan. Känner att jag börjar komma igång med sommarlovsfirandet nu. Hittills har jag typ bara legat på soffan och gjort ingenting. Men nuuu så!
 
3. Mina morgonpromenader före kvällsjobb. Både igår och idag har jag varit ut på en motionsrunda före jobbet. Så underbart att starta dagen utomhus och att röra på sig. Igår hade jag dessutom sällskap av en väldigt bra kompis. Så det är nice! Mera morgonträning åt folket! Det allra bästa är att båda promenaderna har innehållit klarblått hav. Finns det nått bättre?
 
 
 
 
2. Träningen som blev av imorse ute på gräsmattan. Har varit så otroligt lat med allt som har med träning och göra i ca en månads tid. Inte konstigt att ryggen värker. Speciellt med tanke på vilket jobb jag har. Nej nu är det slut på latandet. Nu ska jag börja träna igen. Uteträning är som allra bäst på sommaren. Då man får slänga sig på gräsmattan och göra träningsövningar. Jag använder mig av Sofi Fahrmans bok Bodylicious när jag gör mina övningar. Den är urbra! Nu har jag som mål att träna och stretcha flera gånger i veckan. Helst varannan dag. Bara jag hinner. Men att inte hinna är egentligen bara en ursäkt. Bort med ursäkter!
 
 
1. Vinterbadningen mitt i sommaren. I onsdags hängde jag på när mamma skulle och "vinterbada". Ja alltså det är väl egentligen inte vinterbadning utan mera simning men man får värma sig i bastun efteråt. Men det var nog väldigt kallt i vattnet så jag kan nog nästan kalla det vinterbadning ändå. Cirka +12 grader var det i vattnet och det var otroooligt kallt men väldigt väldigt skönt. Hoppas man kan simma utan att gå i bastu både före och efter doppet småningom. Kanske i juli, haha! :D Måste också säga att vi tog 7 dopp i det blå och inte bara dopp utan simmade också. Härligt! Sommar sommar sommar!!!
 
 
 
 
Det var min topp tre för den här veckan. Kanske jag satsar på en ny sådan nästa vecka. Det är ju så roligt att se tillbaka på det sen i höst. 
 
Ha en finfin helg allihopa! :)
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0