HELGEN

Den här helgen har typ varit bästa någonsin. Iallafall en väldigt väldigt bra helg. Har varit ledig precis hela helgen så jag har haft möjlighet att göra allt som jag vill göra utan att jobbschemat ställer till med problem. Underbart! I framtiden MÅSTE jag ha ett måndag till fredag jobb. Annars kommer jag gå under ;)
 
Men åter till helgen. I fredags inledde jag min ledighet med att gå på Tomatkarnevalen ett varv med mamma och syster. Härligt väder fick vi också, har varit helsol och högsommarvärme hela helgen. Sååå underbart!
På kvällen tog tjejgängen en god drink på nyöppnade Jungman här i stan. Pratade i fleeera timmar innan vi sa tack för oss och gick hem. På lördag gjorde jag inte särskilt mycket, solade och chillade innan det var dags att fixa mig inför kvällen festande. Tomatkarnevalen stod åter på schemat och denna gång var det på kvällen. Så rolig kväll!
 
 
Haha! Lasse Eriksson uppträdde igår, så bra feelis :D 
 
 
Idag tog jag en rejäl sovmorgon och efter det har jag hunnit med att sola i flera timmar. Tagit en simtur på en strand här i stan. Vara på glass med bästa tjejerna. Dessutom var vi ut på en båttur nu ikväll. Kunde sitta i shorts och topp på båtturen. Åh så härligt. Konstigt för förut hatade jag att vara ute med båten men nu är det typ det bästa med sommaren. Denna söndag har varit så avkopplnande och bra. Hoppas det blir flera såna här dagar under sommaren. För den här hör verkligen till topp 5 på mina bästa sommardagar lista, hehe :D
 
 
 
 
 
 
 
Efter en sånhär helg känns det helt okej att återvända till vardagen imorgon. Tre arbetsdagar ska jag ta mig igenom före jag åker ner till Åbo. Inkommande helg väntar en av mina bästa vänners bröllop och jag och min andra bästa kompis är brudtärnor. Kommer att bli helt underbart! ♥


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0