Sjukskötare (YH)

I fredags fick jag äntligen mitt betyg. Känns väldigt bra måste jag säga och nu har jag fått mitt första yrke. Helt otroligt :D Kommer sakna klasskompisarna otroligt mycket. Det blir så konstigt nu att skiljas åt efter 3,5 år tillsammans. Mycket har vi upplevt både bra och sämre saker haha! En riktigt bra julklapp blev betyget iallafall. Det är ju ändå det jag har jobbat hårt för de senaste åren och jag är nöjd och stolt över mig själv att jag fixade det. Det har inte varit en utbildning som man tar sig igenom med en klackspark minsann. Vi har nog fått jobba för våra studiepoäng. Så jag kan med gott samvete ta lite jullov nu. Tills imorgon, för då har jag jobb på schemat. Ska bli riktigt roligt måste jag säga. En annan sak som också blir bra med att ha betyget i sin hand är att man kan börja söka sig ett jobb och förtjäna pengar. De växer ju inte direkt på träd som studerande så det blir bra! Jag tackar studielivet för den här gången och hoppas på att få fortsätta me det småningom. I och för sig kommer jag ha svårt att hålla mig från sitzar och liknande i vår så det tror jag nog att jag fortsätter med trots examen, hehe :D 
 
 
 
 

SarahÅbonde

BRA JOBBAT! :) Minns än den dagen när vi jobbade på YA! och du hade fått veta att du kommit in och hur glad du var. Vad roligt att du hittade rätt :)

2014-12-22 @ 08:51:00
Amanda

Hej! Jag har kom in till novia sjukskötare förra året men valde att ta ett mellanår. Nu funderar jag på om jag faktiskt skall studera där eller inte.. Mitt största orosmoment är nog absolut finskan - jag är usel på finska (alltså faktiskt dålig). Jag är rädd att jag int klarar finskan i varken skolan eller arbetslivet... Vet du om det finns mång/flera som gått utbildningen trots att de int kunnat finska alls och trots det klarat av det?

2015-01-21 @ 00:12:23
URL: http://amandakarolina.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0