Taggad inför Vappen

Helgen är förbi och jag är så sjukt laddad för Wappen så det är inte klokt!!! Vädret ska väl inte vara det bästa men jag kommer nog ha kjempebra feelis iallafall. Tjohoo :D 
 
Vappen 2012
 
Bästa bästa bästa studentmössan!!!! ♥
 
Firade ju inte alls Vappen ifjol då vi var i Norge så nu blir det extra roligt att göra det iår. Wappmiddag, picknickar, mösspåläggning. Aah! It's gonna be.... LEGENDARY!
 
Men före det blir festligheter ska examensarbetet skrivas färdigt. Vi är 99% färdiga och resten av tiden ska vi satsa på att finslipa arbetet. Blir nog så bra det här. Är så stolt och nöjd över oss redan så vilket vitsord vi än får vet jag att vi har gjort vårt allra allra bästa. 
 
Det om det. Var bara tvungen att skriva ett inlägg om hur glad jag är att Vappen är påkommande. Kan inte förstå att det här skolåret snart är över. Då har jag bara höstterminen kvar och sedan kan jag titulera mej sjukskötare. (Sjukt!) Får se hur den historien slutar, haha! Vill nog studera något annat till men vet inte vaaaad! Ångest x 1000. Men jag ska väl ta mej igenom den här utbildningen nu innan jag börjar fundera på nästa.
 
Ha en superfin "vapp" nu allihopa så hörs vi igen efter firandet!
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0