Taggad inför Vappen

Helgen är förbi och jag är så sjukt laddad för Wappen så det är inte klokt!!! Vädret ska väl inte vara det bästa men jag kommer nog ha kjempebra feelis iallafall. Tjohoo :D 
 
Vappen 2012
 
Bästa bästa bästa studentmössan!!!! ♥
 
Firade ju inte alls Vappen ifjol då vi var i Norge så nu blir det extra roligt att göra det iår. Wappmiddag, picknickar, mösspåläggning. Aah! It's gonna be.... LEGENDARY!
 
Men före det blir festligheter ska examensarbetet skrivas färdigt. Vi är 99% färdiga och resten av tiden ska vi satsa på att finslipa arbetet. Blir nog så bra det här. Är så stolt och nöjd över oss redan så vilket vitsord vi än får vet jag att vi har gjort vårt allra allra bästa. 
 
Det om det. Var bara tvungen att skriva ett inlägg om hur glad jag är att Vappen är påkommande. Kan inte förstå att det här skolåret snart är över. Då har jag bara höstterminen kvar och sedan kan jag titulera mej sjukskötare. (Sjukt!) Får se hur den historien slutar, haha! Vill nog studera något annat till men vet inte vaaaad! Ångest x 1000. Men jag ska väl ta mej igenom den här utbildningen nu innan jag börjar fundera på nästa.
 
Ha en superfin "vapp" nu allihopa så hörs vi igen efter firandet!
 

Glad Påsk!

 
Har haft en riktigt bra påskhelg hittills. Igår var och hälsade på världens bästa släktingar och på kvällen blev det tjejmys till tusen. Lite smått irriterande att Kenza föll ur Let's Dance när det finns sämre i programmet som förtjänar att lämna... Nåja sånt är livet! Idag var vi på stan på ett påskevenemang och sedan fikade vi. Perfekt med kvalitetstid med tjejerna två dagar i rad. Riktigt lyx det!

Ikväll tar jag en lugn hemmakväll med god påskmiddag gjord av mami och papi och sedan ska jag hoppa ner i badtunnan och spendera resten av kvällen där. Så skönt att få chilla lite emellanåt. Imorgon ska jag ett varv till villan med Farmor och Farfar vilket ska bli underbart, fint väder har det lovats också. Så hoppas på det :D 
 
Glad Påsk allihopa! Hoppas ni njuter av god mat och fint sällskap nu när vi är lite lediga :D

Helgen som varit

 
Påskfeelis och bilder från en promenad.
 
Har varit hemhemma över helgen. Är tillbaka i Åbo nu men ska hem igen på torsdag då vi får påsklov. Tror jag aldrig under min studietid har varit hemma två helger i rad. Fastän det är lite jobbigt att åka av och an så går det bra. Var på Ungdomsgalan i helgen där min syster uppträdde. Var en riktigt bra show, men lite väl mycket dansuppträdanden blev det för min smak. Hade velat höra mera av alla duktiga sångare och sångerskor. 
 
Nu väntar en ny vecka full med skoltimmar. Känns lite jobbigt att vi var "lediga" (när är man ledig fast det är tomt i schemat nuförtiden?) hela förra veckan men nu inkommande har vi fullt upp. Såå typiskt alltså! Nå en kortare vecka blir det åtminstone så klaga alltför mycket får jag nog inte göra. 
 
Hoppas ni får en bra vecka allihopa! :)
 

Helg

 Tulpaner börjar bli en vana att ha här hemma, man blir ju så himla glad av att ha levande blommor i sin omgivning.
 
GUUUUD SÅ SKÖNT MED HELG! En riktig slapparhelg också. Har inget annat än matlagning och träning på programmet och det känns så otroligt bra. Jag ska undvika alla stressmoment den här helgen. Man måste inte hinna med 1000 saker bara för att det är helg. Förra helgen var annars också en "stresshelg" i och med Pampas firandet. Så nu ska jag ta det lugnt. 
 
Idag var vi "lediga". Eller till och med vår lärare sa att vi kunde ta det lugnt med examensarbetet så henne får vi väl lyda då, haha! :D Bra när en lärare säger att nuuu kan ni njuta. Var på ett hemskt pass på gymmet ikväll. Första halvan var jag på intervallträning där vi allt som allt drog 15 intervaller med aktiv återhämtning. Andra halvan var kettlebell och det var så SJUKT ROLIGT! Mycket roligare än jag hade föreställt mej. Riktigt riktigt riktigt tungt och säkert skulle det kunna vara ännu tyngre men var ju tvungen att ta det lite lugnt när jag inte förstod och kunde tekniken till 100%. Men nästa gång så! För det här var inte sista gången jag var på KB. Imorgon väntar ett zumba pass men efter det tror jag att jag tackar gymmet för den här veckan. Har som mål att ta mig dit 5 gånger i veckan de veckor jag är i Åbo hela veckan. Har gått riktigt bra måste jag säga. Dessutom så har jag inte så mycket annat för mig än att gå dit, skulle få så tråkigt och långa kvällar om jag inte hade något program inplanerat.
 
Men nu blev det här mycket längre än jag tänkte mig. Nu fortsätter snart Let's Dance och efter det ska jag bädda ner mej.
 
Ha en finfin helg! ♥

RSS 2.0