Härliga helg

Veckan har gått så fort och det är redan söndag! Känns som om det inte var många timmar sedan jag fick helg från praktiken. Men så är det. Har hunnit med en hel del i helgen. Tränat, gått på stan med Sandra, tagit en kopp glögg på Fontana, sett på film (The Impossible, troligen den sorgligaste filmen jag hittills sett i mitt liv), städat, sovit ut, fixat upp lite julbelysning ♥, varit ut på promenad och försökt tagit det lugnt. Helgen har nog varit väldigt välbehövlig och jag känner att jag har fått vila ut för att orka ännu en vecka på praktiken. Skönt! 

Kvällens planer är endast att äta tortillarester (finns inget bättre än när det lämnar en massa tortillaingerdienser från föregående dag) och se på TV. Solsidan kommer ju ikväll. Jipppiie! Dessutom tror jag det får bli något DH avsnitt före läggdags.
 
 
 
 
 
 
 

Home sweet home

Idag är en bra dag, eller så känns det iallafall. För imorgon vid denhär tiden kommer bussen till Kstad och jag får komma heeeeem! Första gången jag är hemma sedan september. Känns lite sjukt. Men det verkar bli så här att ju äldre man blir desto mer sällan åker man hem. Sorgligt men sant. Nå snart är det jul och jag ska på praktik i Kstad två veckor före jul så i december får jag åka hem och bo hemma i en månad. Underbart! Ska iallfall bli helt awesome med helg, jag är så trött på den här veckan så jag skulle kunna dö typ. Powernappade 1 timme då jag kom hem för jag var så slut. Att gå upp 05:30 varje morgon är INTE något för mej. Kan inte bärga mig tills jag får hoppa på bussen imorgon och soooovaaaa. Så härligt!!! 
 

Så det här kommer att bli en skitbra helg och jag ska inte göra nåååågot annat än fira min födelsedag och spendera tid med fina familjen som jag saknat så. Kan det bli bättre? DON'T THINK SO :D
 
Trevlig helg allihopa! :D 
 
 

RSS 2.0