Helgen

 
 
Så här har helgen spenderats, så fint ♥
 
Det här med att blogga går inte så kjempebra just nu. Men jag har börjat smälta att jag ska vara i Finland och inte i Norge nu. Ganska bra åtminstone. Vill nog åka tillbaka dit varenda dag men jag har börjat inse att det inte går just nu. Känns tråkigt men så är det. Och jag har haft en ganska bra vecka i Finland också. Väldigt, väldigt, väldigt fint väder. Så skönt! Har varit hemhemma över helgen och idag ska jag till Åbo för några dagar igen. Blir nog riktigt bra det också. Fast en del av mej ändå skulle önska att jag var kvar i Norge. Oj jag trodde aldrig att jag skulle fästa mig vid ett land så här mycket som jag har gjort. Jag är redan trött på alla sura finländare man har mött på i butikskassorna (OBS! Självklart finns det undantag!!!) men de flesta jag har mött på har varit sura över att jag har talat svenska när jag ska betala. Helt oaccepabelt!!!! Blir så himla arg på hur dåliga vi är på service i det här landet. Ett litet leende skulle absolut inte skada ibland. Suck! 
 
Nåja nog om det. Jag ska förtsätta med mina uppgifter jag har och sedan ska jag försöka fixa till lite blogginlägg inom snar framtid. Okej? :D

Sista dagen i Drammen

De två sista dagarna har varit väldigt hemska. Idag var vår sista dag på praktiken och jag är så himla ledsen över att allting är över nu. Har trivts så otroligt bra där och alla människor som jobbar där är de mest underbara människor någonsin. Alltså helt påriktigt. ♥ Så det är väldigt blandade känslor just nu. Jag är så hemskt ledsen över att vi ska lämna allting och åka hem samtidigt som jag är glad att vi ännu får fira 17.mai här och på lördag landar vi i Finland igen och får träffa familjen och alla vänner igen. 
 
Det här har varit ett äventyr som man sent skall glömma och vi får lov att återvända hit när vi vill och det känns väldigt bra. Norge finns alltid kvar och jag är helt säker på att jag inte är färdig med det här landet ännu. Skulle 100 gånger hellre jobba här än i Finland. Så får se vart det bär av sedan. Just nu håller vi på att packa väskorna och jag kan säga er att det inte blir en rolig syn då vi hoppar i taxin tidigt imorgon. Vi har nämligen dubbelt fler väskor med oss hem än när vi kom, haha! 2 jenter och fyra stooora kappsäckar. Oj nej!
 
Ska försöka att hålla humöret uppe imorgon ännu då ska fira Norges nationaldag i Oslo. Kommer att bli awesomeeee!! :D

Måste försöka fixa bättre blogginlägg då vi kommer hem igen. Blev lite råddigt det här nu men jag orkar inte tänka klart nu, haha! :D Så är det.
 
Ha det så bra allihopa så hörs vi säkert i Finland igen! :)

Lite utflykter

I torsdags var vi och såg på minnesmonumentet utanför Utöya. Det var ganska hemskt men väldigt fint.
 
Så overkligt att det var DÄR det hände.... Usch!
 
Så här mycket såg vi av Holmenkollens backe. Haha! Kanske inte det mest lyckade jag någonsin varit med om men det var säkert ett fint ställe, hahaha! Fick bättre bilder från gårdagens båtutflykt. Och Holmenkollen är ju gaaaanska många kilometer från fjorden. Oj oj.
 
 
Från gårdagens båtuflykt. 
 
Akerhus slott, väldigt fint. 
 
 
 
 
 
 
Det var utflykterna vi har gjort de senaste dagarna. Fint då det börjar bli vår och löv på träden. Älskar det! Nu har vi bästa tiden på året framför oss and it feels great! :)
 
 
 
 

Sista Norge veckan börjar imorgon

Tiden går så otroligt fort och om någon dag är vårt Norge äventyr över. Känns verkligen konstigt att det snart är slut och vi snart står på finsk mark igen. Känns ändå helt okej när jag har vant mej vid tanken. Ska bli awesome att se alla igen. Men nu ska vi inte tänka på det för vi har faktiskt 1 vecka kvar i det här underbara landet. Några dagar praksis och sen blir det 17.mai firande i Oslo. Inte helt fy skam med andra ord. Ser verkligen framemot nationaldagsfirandet. Det om någonting kommer att vara något i hästväg!
 
 
Oslo besök igår, vi var på utflykt och besökte Akerhus fästning. 
 
En dag var jag ute på tur med min handledare. Det var verkligen jobbigt att ta sig upp hit men när vi väl kom upp möttes man av vääärldens finaste utsikt. Så fint :)
 
 
Vi har haft väldigt fint väder hittills men nu har det blivit dåligt igen. Rätt kallt och mycket regn. Tror det ska regna varje dag tills vi åker hem. Det är nog Norges sätt att sörja att vi åker hem, haha! 
 
 

RSS 2.0