Utveckling

 
Alltså det här är knäppt. Att kunna gå från dåligt humör till att vara världens gladaste på typ två veckor är ganska crazy. Idag har jag haft en såndär extremt bra dag igen. Jag älskar att vara på praktiken, det är så sjukt roligt. Jag lär mej hur mycket som helst varje dag och jag vill bara lära mej meeeeer och meeeer. Det här är nog definitivt rätt bransch för mej. Men jag märker ändå hur lite jag kan om man jämför med dem som jobbar "på riktigt". Men det är väl inte meningen att jag ska kunna allting nu efter 1,5 års studier heller. Känns iallafall riktigt riktigt skönt att kunna gå dit och vara på gott humör hela arbetsdagen. What more can you ask for liksom? Det brukar ju inte vara så enkelt att se hur man själv utvecklas men jag kan se det varje dag att jag blir bättre och bättre och behöver inte vara skakig på hand varje gång jag gör något längre. Så att se att jag blir bättre gör att jag kan lite på att jag ändå kan NÅGONTING. Haha, fast ibland känns det nog som att jag är världens nybörjare. Men då kommer jag på mej själv och inser att jag faktiskt är världens nybörjare. Så det så.
 
Fast imorse när jag steg upp trodde jag nog att jag skulle dö. VÄRLDENS träningsvärk i princip överallt. Armar, ben, rumpa, mage, rygg... you name it! Gårdagens träning gjorde nog verkligen nytta. Bra att jag tränade flera pass igår så behöver jag inte ha alltför dåligt samvete över att jag knappt hinner något den här veckan. Får gå ut och dra frisk luft istället. Det är ändå bättre än ingenting alls.
 
Men kort och gott, bästa dagen pålänge. Jag är verkligen nöjd med mitt liv just nu. Oj vad skönt det känns att få säga det! 

daniela

härlit att läsa :)

Svar: Taaack! :)
Michelle Sjögård

2013-01-30 @ 15:03:49
URL: http://ddanielas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0