Bästa dagen på länge

Denna dag har varit den bästa på länge trots att jag klev upp sextiden imorse. Vi spenderade dagen på Turun AMK och övade oss på hur man går till väga vid en operation och det var så jääääääääkla intressant! Absolut, absolut något jag skulle kunna tänka mig att arbeta med i framtiden. Blev så peppad på att göra en massa uppgifter angående ämnet nu också så de ska jag fixa imorgon. Älskar när man blir lite peppad ibland också och inte bara stressad och grinig.
 
När jag kom hem var jag just lite trött och grinig men när några av världens finaste människor kom hit på kvällen blev allt mycket bättre. Vi har alltid så mycket att tala om och dessa tjejer betyder så sjukt mycket för mig. Är så himla tacksam för allt just nu känns det som. Det kommer bli en helt underbar helg med Plättfest och finbesök från Österbotten.
 
Än en gång har det slagit mig hur bra jag faktiskt har det. Har nästan ingenting att klaga på. Nära och kära är friska och finns för mig när jag behöver dem. Det är nog det som verkligen betyder något.
 
Blev värsta lyckoinlägget det här nu men jag är så glad just nu.
 
 

Emppo

Oj vitsi. Låter skitläskit me operation ju, haha! :D

Svar: Hhaha :D näää, skitcoolt :D
Michelle Sjögård

2012-10-18 @ 22:30:41
URL: http://withemilia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0