Utmanad!

Blev utmanad av Emilia idag och då är det väl nog bäst att anta utmaningen också ;-). Iallafall så är det meningen att man ska svara på dessa frågor och sedan göra 11 nya frågor och utmana 11 personer. Det tänker jag vara så tråkig och inte göra. Orkar inte tänka ut 11 personer som ska svara på mina frågor, haha :D Såå, let's do this.

1. Varför började du blogga?
Hmm. Jag vet inte varför jag började blogga. Började ju år 2007 så det var ett tag sedan. Jag antar att jag började eftersom det säkerligen började bli populärt med bloggar på den tiden och jag ville haka på. En rolig grej helt enkelt som har hållit i lääängelääänge. Tänk hur ung man var för fem år sedan. Då var jag ju bara 15. Känns som att det var igår också på ett vis.

2. Vilket är ditt drömresemål och varför?
Mitt drömresemål är nog USA, framför allt Los Angeles och New York. Vet inte varför, har alltid beundrat USA och jag ville väldigt gärna flytta dit för några år sedan. Now I'm not so sure. Får se vart man hamnar. Kanske blir det USA en vacker dag trots allt, man vet aldrig.3. Vad tror du att du gör om 10 år?
Ja-aaa. Om tio år är jag nästan 30 år gammal och då vill jag verkligen verkligen verkligen vara lyckligt gift och ha barn. Får hoppas det blir så då också. Som vanligt vet man ju inte vart livet bär. Dessutom vill jag trivas på mitt jobb som sjukskötare och känna att jag gör skillnad i folks liv varenda dag. Om man bor i Finland eller utomlands är det ingen som vet. Men jag vet att jag inte vill bo hela mitt liv här, jag vill se och utforska världen. 

4. Varifrån köper du oftast dina kläder?
Jag köper oftast mina kläder från H&M. Tråkigt men sant. De har riktigt dåligt utbud på kläder nuförtiden så jag köper knappt kläder alls nu. Vill börja shoppa i andra butiker också. Är så trött på de kläder jag alltid köper. Vill börja köpa kläder som håller och inte går sönder efter ett användningstillfälle, haha!

5. Vad ser du mest framemot i sommar?
I sommar ser jag framemot att umgås med dessa typer:


Spendera dagar på villan med farmor och farfarHa picknickar, ta det lugnt, sola och festa med dom bästa. Haha :D Jag har inga förväntningar på denna sommar alls, ska jobba rätt så mycket (och det ska bli roligt) så jag vet inte hur mycket tid för fritid jag kommer att ha. Men jag ska inte sitta vid datorn och mögla. Jag ska njuta så mycket jag bara kan.

6. Om det gjordes en film om dig, vilket soundtrack (låt) skulle den ha?
Enkelt! Onerepublic - Good Life. Denna skulle jag välja eftersom jag äääääääääälskar livet och man blir alltid så himla glad av den låten. Jag har börjat uppskatta allting mycket mer sedan jag flyttade hemifrån. Att bara gå runt på gatorna i hemstaden är typ det bästa som finns nuförtiden. Bara en sådan sak. Jag har börjat uppskatta de småa sakerna i livet eftersom man aldrig vet hur det går och alla har verkligen någonting att vara tacksam för. Jag är iallafall helnöjd med det liv jag lever just nu och jag vill aldrig att det ska ändras. Jag njuter av tillvaron varenda dag och det är jag så tacksam för. ♥

7. Vilken person önskar du att du hade träffat innan hon/han dog?
Jag har faktiskt iiiingen aning. Typ Gustaf Wasa kanske? Hahaha :D Skulle varit ganska coolt att hänga med honom en dag. Annars har jag ingen aning. Är inte i behov av att träffa någon som är död och har fakiskt aldrig riktigt funderat på det.

8. Är du bra på att laga mat?
Faktiskt! För ett år sedan kunde jag knappt koka potatis men nu känns det som om jag inte skulle kunna misslyckas med något, haha. Nånej, kanske inte. Men jag får nästan alltid ätbar mat på bordet och jag har aldrig behövt gå från bordet hungrig. Iallafall inte det senaste året. I'm really proud faktiskt. För jag trodde aldrig att jag skulle kunna få en matportion fram på bordet som verkligen var ätbar. Och nej, micropizza räknas ej. I och för sig har jag alltid kunnat laga tortillas men det är ju ingen konst riktigt.

9. Vilket är ditt bästa barndomsminne?
Har sååå många så jag vet inte hur jag ska välja bara ett. Att gå i lågstadiet var jäkligt roligt och vi hade så bra gemenskap. Alla konstiga upptåg som vi gjorde då kommer jag alltid att komma ihåg. Dessutom har ju jag och Mou varit BFFs sedan typ 1997 tror jag det var. Så henne har jag tusen minnen med. Ganska coolt nu om jag får gå utöver frågan lite, att vi bor tillsammans nu. Enda sedan jag känt henne har vi bott grannar och nu bor vi under samma tak. Så himla härligt! :)

10. Har du tagit studenten?
Ja, ja, jaaaaaaaaaaaaaaa :D vid denhär tiden förra året var förberedelserna i full gång och 4.6.2011 blev jag och mina förra klasskompisar studenter. Behöver jag nämna att det var en av de bästa dagarna i hela mitt liv? Kan verkligen INTE tänka mig att inte vara student. Fybubblan vad tråkigt det måste vara på Vappen för alla som inte är student. Den tiden önskar man verkligen man kunde ta tillbaka.


Foto: Heidi Myllyviita

11. Vilket märke har din dator? Är det en bärbar eller stationär?
Jag har en laptop och märket är Fujitsu Siemens. Behöver nog snart en ny för den här har börjat bete sig lite konstigt ibland. Men den dagen den sorgen. Hoppas den håller ihop ett litet tag ännu åtminstone. Och bara för att jag sa sådär nu kommer den paja imorgon. Var så säkra på det!


Emppo

Jeee! O fyfan va ja skratta åt Gustav Wasa :DDD Lite som Jean Sibelius, hahahahaha :DDD

2012-05-27 @ 22:14:55
URL: http://withemilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0