Mitt hälsosamma liv

Jag har faktiskt börjat gilla att jogga. När jag var ute idag gick det riktigt riktigt bra. Har som mål att springa hela rundan utan att gå en enda gång före jag åker hem över sommaren. Min styrka i detta är nog att jag aldrig någonsin ger upp. Det enda jag har i huvudet när jag joggar är att jag inte får vara sämre än förra gången. På så sätt blir man ju alltid lite bättre. Så denhär veckan ska jag ut flera gånger, inte bara en. Och det har jag som plan att fortsätta med hela sommaren. Får se hur det ska gå.

Annars så går "inte äta så mycket onyttigt" riktigt okej. Har inte köpt en enda godispåse sedan jag skrev här på bloggen att jag ska undvika sånt. En och annan glass har jag i och för sig ätit men det är ju sommar så det tycker jag är helt okej. Det var godiset som var min största craving och det har jag slutat med. Dock är jag sjuuuukt sugen på godis ibland men då får man bara söka något annat, nyttigare i skåpet så blir det nog bra. Stolt är jag verkligen. Trodde inte det skulle hålla ens så länge som tre veckor vilket jag har hållit nu. Lika bra att fortsätta då när det ändå går så bra.

Men goda vanor är sååå svåra att bygga upp och så hemskt lätta att bryta. Så jag ropar verkligen inte hej ännu eftersom mycket ännu kan hända, haha :D

Emppo

Oj saaaakeli. Hede mitt joggase går itt så bra, haha :D

2012-05-28 @ 20:03:15
URL: http://withemilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0